20-02-2024

Hoe word ik alles?

Dat is een vraag die ik mijzelf regelmatig stel. Ik pas domweg niet in één hokje. Zo zijn vragen als: 'Wat wil je later worden als je groot bent?', of 'Waar wil je over 5 jaar staan?', lichtelijk benauwend. 

Het lijkt een vrij onschuldige vraag, maar als je het gevoel hebt dat je maar één baan, passie of doel mag hebben wordt het al een heel stuk lastiger. Net of er maar één pad naar (werk)geluk is. Ik heb gewoon veel interesses, plannen én een bucketlist!

Wat overigens niet wil zeggen dat ik een flierefluiter of een ongeleid projectiel ben. Ik weet heel goed wat ik wel en niet wil, en hoe ik vervolgens mijn doelen behaal. Ik ben een multipotentionalist, multigetalenteerd of multi-passionated: iemand met veel interesses, vaardigheden en een creatieve drive. Mijn leven voelt gewoon niet helemaal zoals het zou mogen voelen, als een deel daarvan niet wordt benut. En dat is dan ook meteen mijn superkracht!

Toch is het soms lastig jezelf als ondernemer te verkopen met zoveel superkrachten. Net alsof ik maar wat aanmodder. Dat wil ik bij deze uit de wereld helpen. Ik beschouw mijn veelzijdigheid als kracht, niet als zwakte. Ik kan drie dingen, die jou als (potentiële) opdrachtgever vast zullen bevallen, namelijk bijzonder goed:

  • Verschillende aandachtsvelden combineren en zo met vernieuwende ideeën komen. Zo zie ik al snel waar jouw onderneming op vastloopt. Ik kijk dan ook graag samen met jou naar wat er verbetert kan worden. Welke werkzaamheden kunnen efficiënter uitgevoerd worden? Waar kan er geprofessionaliseerd worden?
  • Snel en goed leren. Ik heb ruim 20 jaar als (interim) professional voor uiteenlopende werkgevers gewerkt. Zo heb ik geleerd om mijzelf in een razendsnel tempo te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied.
  • Verder kan ik mij goed aanpassen naar wat nodig is in een bepaalde situatie. Flexibiliteit in deze tijd is een must, waarbij geen werkdag hetzelfde is.

Wat ik doe en waarvoor ik ook kies, ik doe dat met passie, plezier en vooral met aandacht. Er is wel een uitgesproken wens die bij mij voorop staat: Ik werk het liefst samen met mensen en organisaties met het hart op de juiste plaats. Die, net als ik, luisteren naar de mensen om zich heen én zich geroepen voelen om mensen of organisaties verder te helpen, te stimuleren en/of te ontwikkelen.

Zijn er ook nadelen? Jazeker! Omdat ik op een andere manier met mijn productiviteit omga en ik met veel verschillende dingen bezig ben, moet ik extra goed nadenken over hoe ik omga met bijvoorbeeld werkdruk en uitstelgedrag. Maar heeft niet iedereen daar soms last van ;)

Hoe word ik alles?!

Vitamine VA helpt jou bij het creëren van meer rust, grip, geluk en voldoening in jouw (werk)leven!

Contactformulier

Wil je meer weten over de diensten van Vitamine VA? Bel of mail dan gerust, of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Vitamine VA
Isis Brouwer
06 - 18 18 57 99
info@vitamineva.nl
www.vitamineva.nl

KvK-nummer: 81738315
Btw-nummer: NL003597978B72 
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring