12-07-2021

How to organize your life

Naast virtual assistant ben ik professional organizer of met een mooi woord opruimspecialist/opruimcoach. Met professional organizing breng ik structuur en overzicht aan in je spullen, administratie en tijd. Doel hiervan is om jou te leren effectief, ontspannen en met plezier te kunnen laten leven en werken. Dit doe ik voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Wanneer schakel je een professional organizer in? Kort gezegd: zodra je het gevoel hebt dat je hinder of last ondervind van (de hoeveelheid) spullen. Er zijn meerdere redenen hoe dit kan zijn ontstaan: je hebt meer spullen dan ruimte, je weet niet waar te beginnen of je kan jezelf niet motiveren op te ruimen en haakt daardoor vroegtijdig af. Ingrijpender zijn life-events zoals een verhuizing, geboorte, overlijden, scheiding, burn-out of langdurige ziekte. Wellicht ga je binnenkort verhuizen, ga je kleiner wonen of wil je graag je woning verkoopklaar hebben.

Werken met mij levert concrete resultaten op zoals een opgeruimd bureau, een overzichtelijke administratie of een reële planning. Maar er zijn ook minder zichtbare resultaten: je bent minder tijd kwijt met zoeken, je hebt meer overzicht en dus rust in je (werk)leven, agenda en hoofd. Dit doe ik door jou te helpen om (betere) keuzes te maken en prioriteiten te stellen.

How to organize your life

Vitamine VA helpt jou bij het creëren van meer rust, grip, geluk en voldoening in jouw (werk)leven!

Contactformulier

Wil je meer weten over de diensten van Vitamine VA? Bel of mail dan gerust, of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Vitamine VA
Isis van der Meer Mohr-Brouwer
06 - 18 18 57 99
info@vitamineva.nl
www.vitamineva.nl

KvK-nummer: 81738315
Btw-nummer: NL003597978B72 
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring