26-06-2021

HSP

Wat een verademing en herkenning om dit artikel te lezen! Ook ik gedij niet goed in een overvol of rommelig kantoor. Veel te veel prikkels. Meer dan gemiddeld heb ik dan ook van tijd tot tijd me-time nodig, om mij te kunnen ontspannen en opladen. Herkenbaar?

Niets geks denk ik, maar voor mij is deze balans ontzettend belangrijk. Door voor mijzelf te starten heb ik dan ook een betere werk-privé balans kunnen vinden!

Ik doe nu de dingen die ik leuk vind, waar ik energie van krijg. Zo sta ik veel beter in mijn kracht. Daarmee kan ik ook beter doen wat ik het liefste doe: anderen helpen! En als ik een dag die energie niet heb, dan sla ik een (deel van de) dag over en werk ik de dag(en) daarna wat harder. Heerlijk om in alle rust vanuit huis te werken. In stilte of juist met een rustgevend muziekje op de achtergrond.

In loondienst had ik vaak het gevoel dat ik mij in een baan of rol moest wringen. Terwijl ik nu dezelfde werkzaamheden uitvoer zonder dat knagende gevoel en die onrust. Ik bepaal nu zelf hoe mijn dagindeling eruit ziet en wat ik daarin doe.

Ook ontdek ik steeds meer talenten en eigenschappen die ik was 'vergeten' of als vanzelfsprekend zag. Ik word oprecht blij als ik weer zo'n talent of eigenschap ontdek en denk 'hier gaan we (weer) wat mee doen!'. Zo ben ik niet alleen virtual assistant, maar zal ik mij de komende tijd ook op andere vlakken gaan begeven. Zo veelzijdig als ik ben, pas ik domweg 'niet in één jasje'!

De weg naar ondernemerschap ging niet over één nacht ijs. Meerdere keren dacht ik het is niets voor mij. Met in mijn hoofd allerlei uitvluchten en enge beren op de weg, totdat er eigenlijk nog maar één ding overbleef: DOEN! En dat doe ik voor mijzelf en niemand anders! Ik zie, ik voel, ik hoor en ik waardeer mijzelf zoveel meer.

Twijfel jij nog om je ️ te volgen? Of wil je meer weten over mijn weg als HSP. Je mag mij altijd een berichtje sturen. Wie weet kan ik je dat laatste zetje geven of je helpen!

Vitamine VA helpt jou bij het creëren van meer rust, grip, geluk en voldoening in jouw (werk)leven!

Contactformulier

Wil je meer weten over de diensten van Vitamine VA? Bel of mail dan gerust, of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Vitamine VA
Isis van der Meer Mohr-Brouwer
06 - 18 18 57 99
info@vitamineva.nl
www.vitamineva.nl

KvK-nummer: 81738315
Btw-nummer: NL003597978B72 
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring