01-03-2021

Nationale Complimentendag 2021

Het klinkt zo vanzelfsprekend: een complimentje geven als iets goed gaat! Tóch doen we het in de praktijk maar bijzonder weinig. Jammer, want juist in deze uitdagende tijden kunnen we allemaal wel wat extra waardering en support gebruiken! Wie geef jij vandaag een welverdiend compliment?

Op deze dag gaat mijn shout-out uit naar mijn opdrachtgevers Adamasgroep en Van de Ven Elektro en Regeltechniek, die ik onlangs aan mijn rijtje opdrachtgevers mocht toevoegen. Dank voor jullie vertrouwen in mij en Vitamine VA. Door opdrachtgevers zoals jullie groei ik in mijn vakgebied en ook op persoonlijk vlak. En daar ben ik maar wat trots op! 

Complimentendag 2021

Wie geef jij vandaag een welverdiend compliment?

Vitamine VA helpt jou bij het creëren van meer rust, grip, geluk en voldoening in jouw (werk)leven!

Contactformulier

Wil je meer weten over de diensten van Vitamine VA? Bel of mail dan gerust, of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Vitamine VA, Isis Brouwer
Dieren
06 - 18 18 57 99
info@vitamineva.nl
www.vitamineva.nl

KvK-nummer: 81738315
Btw-nummer: NL003597978B72 
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring