18-06-2021

Professional Organizer

Ze hadden mij eigenlijk Marie Kondo moeten noemen. Zolang ik mij al kan herinneren ben ik een echte opruim- en organisatiefreak. Alles wat opgeruimd, gesorteerd, georganiseerd en gelabeld kan worden is mijn ding.

Gek worden ze er hier thuis van. Weer een opbergbak erbij, weer alles uitgezocht, gestructureerd en georganiseerd. Zelfs als je denkt dat het niet beter kan, geloof mij, het kan beter.

Waar de meeste kinderen een hekel hebben aan opruimen, kon je mij niet blijer maken. Waarbij ik het niet alleen hield bij mijn eigen kamer, maar ook de rest van mijn ouderlijk huis eraan moest geloven. Spelen bij vriendinnetjes, dat liep bij mij steevast uit op het opruimen van hun kamer.

Als vroege leerling deed ik een tussenjaar voordat ik naar de middelbare school ging. Ook daar zullen ze mij nog ongetwijfeld herinneren. Ik kreeg namelijk speciaal vrijaf om de schoolbibliotheek op te zetten. Mijn eerste taak als 11-jarige was het opruimen van de kelder waar de bibliotheek zou moeten komen. Daar draaide ik mijn hand niet voor om! Vervolgens moesten alle boeken op alfabet komen te staan én terug te vinden zijn op naam en categorie, dus maakte ik een overzichtelijke lijst op de oude Atari. Big smile :)

Alles wat met efficiënt en effectief werken te maken heeft, ik houd ervan! Het inrichten van een mailbox, agendamanagement, het aanpassen, bedenken of uitrollen van werkprocessen, het verbeteren van de werk-privébalans, verhuizingen coördineren. You name it!

Hoewel ik lang heb kunnen ontkennen dat opruimen en organiseren mijn ding is, kom ik nu toch maar uit de spreekwoordelijke bezemkast. Bij deze! Reden genoeg dus om mij aan te melden voor de opleiding van Professional Organizer, zodat ik mij straks een echte pro kan noemen. Erkend en wel via NBPO!

Mocht je nou ook zo'n kast, huis, archief, administratie, (thuis)werkplek of kantoor hebben (of iemand weten voor wie dit dé oplossing zou zijn), denk dan aan mij!

Clean it up, baby!

Vitamine VA helpt jou bij het creëren van meer rust, grip, geluk en voldoening in jouw (werk)leven!

Contactformulier

Wil je meer weten over de diensten van Vitamine VA? Bel of mail dan gerust, of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Vitamine VA
Isis Brouwer
06 - 18 18 57 99
info@vitamineva.nl
www.vitamineva.nl

KvK-nummer: 81738315
Btw-nummer: NL003597978B72 
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring