06-04-2021

Queen of the (home) office

Op donderdag 15 april aanstaande is het weer Secretaressedag. Hét uitgelezen moment om jouw 'Queen' in het zonnetje te zetten, en haar te bedanken voor haar inzet en flexibiliteit! Jouw 'Queen' is immers het visitekaartje van je bedrijf én de kroon op jouw onderneming!

Wat mij betreft houden we deze dag niet alleen in ere voor alle secretaresses, maar ook voor alle telefonistes/receptionistes en administratieve, financiële en facilitaire toppers! Onzinnige dag of niet, toch is deze dag er niet voor niets. We staan helaas niet vaak genoeg stil bij het werk wat deze toppers voor en achter de schermen verzetten. Tijd om daar verandering in te brengen!

Wil jij jouw 'Queen' in het zonnetje zetten, en wil je hem/haar dit jaar eens verrassen met iets anders dan een bos bloemen of chocolade? Denk bijvoorbeeld aan een geschenk dat helemaal past bij de visie en missie van jouw onderneming. Of misschien ben je juist helemaal into duurzaamheid. Er is ontzettend veel mogelijk. Ik help je graag bij het uitzoeken en maken van een keuze! Speciaal voor dit soort (eenmalige) gelegenheden hanteer ik een aangepast uurtarief. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Vitamine VA helpt jou bij het creëren van meer rust, grip, geluk en voldoening in jouw (werk)leven!

Contactformulier

Wil je meer weten over de diensten van Vitamine VA? Bel of mail dan gerust, of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Vitamine VA
Isis Brouwer
06 - 18 18 57 99
info@vitamineva.nl
www.vitamineva.nl

KvK-nummer: 81738315
Btw-nummer: NL003597978B72 
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring