08-04-2021

Social selling rocks!

Heb je al jaren een LinkedIn-account, maar post je zelf niet of nauwelijks? Blijft het bij het bekijken van andermans content en profielen, of geef je af en toe een ‘like’ bij een post van iemand uit jouw netwerk? Dan is het tijd voor social selling!

Bij social selling is het de bedoeling dat jij klanten naar je toe laat komen, in plaats van koude aquisitie, zoals het ongevraagd bellen/mailen of jezelf op een bedrijventerrein 'droppen', en bij ieder bedrijf 'koud' naar binnen stappen. Jij zit toch ook niet te wachten op die vervelende bellers die je iets proberen aan te smeren? Hoe dan wel? Zet het merk (jij dus!) als personal brand centraal!

Jij bent expert op jouw vakgebied, en in het bezit van waardevolle informatie (content) die je met je doelgroep wilt delen. Denk aan het geven van tips, het schrijven van artikelen, het opnemen van een video of het geven van webinars. Maar blijf dicht bij jezelf!

Het doel is waarde creëren, nieuwsgierigheid wekken en kennis delen. Zo plant je online zaadjes in de hoofden van je potentiele klanten.

Dit en nog veel meer leerde ik vandaag tijdens de eerste BRUNCHCLUB van The B.O.S.S. bij Boutique Office Social Society. Hier gaf Chantal van Koesveld van 'Follow Chantal' de masterclass 'LinkedIn'. 

Brunchen was nog nooit zo leuk (en lekker)! Met een bak kennis in the pocket, ga ik hiermee aan de slag. Wil jij net als ik meer met LinkedIn doen, en kun je hulp gebruiken bij social selling, content marketing of personal branding? Chantal helpt je graag op weg (www.followchantal.com). 

Social selling rocks!

Vitamine VA helpt jou bij het creëren van meer rust, grip, geluk en voldoening in jouw (werk)leven!

Contactformulier

Wil je meer weten over de diensten van Vitamine VA? Bel of mail dan gerust, of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Vitamine VA
Isis Brouwer
06 - 18 18 57 99
info@vitamineva.nl
www.vitamineva.nl

KvK-nummer: 81738315
Btw-nummer: NL003597978B72 
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring