Meer over mij

Met ruim 18 jaar ervaring als (interim) professional op het gebied van officemanagement en Human Resource Management, besloot ik in februari 2021 als zelfstandige aan de slag te gaan.

Mijn werk-privébalans is heilig en om die reden heb ik ervoor gekozen om parttime te ondernemen. Door naar mijn eigen gevoel en energie te luisteren, laad ik mij tijdens mijn rustmomenten volledig op. Vanuit die visie startte ik Vitamine VA waar ik vandaag de dag het beste van twee werelden bij elkaar breng: werkgeluk en ondernemerschap

Werkgeluk is voor mij ondernemen vanuit flow of bevlogenheid. Maar wat is ondernemen vanuit flow? Ik focus mij bewust op wat ik wil bereiken in het leven. Door mij hierop te richten, houd ik meer tijd en meer energie over voor het realiseren van een gelukkig (werk)leven.   

Wil jij ook graag ruimte om (opnieuw) te ontdekken waar jij in de essentie voor staat? Wil je graag ondernemen op een manier die bij jou past? Brengen professionele uitdagingen jouw (werk)geluk in het gedrang? Voel jij dat het tijd is voor verandering, maar heb je geen idee hoe je dat concreet aanpakt?

Met mijn hulp ben je weer in staat om gerichte keuzes te maken, gebaseerd op jouw waarden en in lijn met jouw doelen, visie en passie. Ik kan je helpen om weer flow te ervaren. Dat doe ik door je te adviseren en te ondersteunen bij taken en werkzaamheden waar je zelf geen zin in, kijk op of tijd voor hebt.

Bij mij staan persoonlijke aandacht, transparantie, professionaliteit, groei, passie én met een glimlach mijn werk doen voorop. 

Laten we samenwerken!