Meer over mij

Tijdens onze samenwerking vind ik het erg belangrijk dat ik oog heb voor jou als ondernemer én jouw bedrijf. Als ondernemer ben je immers meer dan ondernemer alleen. Ik werk dan ook graag samen met no-nonsense ondernemers met hart voor hun bedrijf en oog voor de klant. 

In de afgelopen 17 jaar heb ik als (interim) professional voor uiteenlopende werkgevers gewerkt. Nieuwsgierig naar mijn CV? Bekijk deze dan hier
Als interimmer heb ik geleerd om mijzelf in een razendsnel tempo te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Doordat ik bij vele organisaties "een kijkje in de keuken" heb mogen nemen, zie ik al snel waar jouw onderneming op vastloopt. Ik kijk dan ook graag samen met jou naar wat er verbetert kan worden. Welke werkzaamheden kunnen efficiënter uitgevoerd worden? Waar kan er geprofessionaliseerd worden? Zo tillen we samen jouw onderneming naar the next level!

De focus van mijn diensten liggen op het gebied van HR, Office- en Management Support en Marketing & Communicatie. Een afwisselende mix van werkzaamheden, en dat is precies wat bij mij past. Mij maak je niet blij met een kantoorbaan van negen tot vijf. Als ondernemer heb ik de flexibiliteit, vrijheid en mogelijkheid om zelf invulling te geven aan mijn ideale werkdag. Zo ben ik s'ochtends bezig met het schrijven van content voor een nieuwsbrief, doe ik s'middags de administratie en sluit ik de dag af met brainstormen over de volgende stap van je onderneming. Juist die afwisseling en vrijheid maakt dat ik in mijn kracht kom te staan.

Stilstaan is niets voor mij zoals je al hebt kunnen lezen. Ik ben altijd op zoek naar trainingen en workshops om mijn kennis, vaardigheden en mijzelf als persoon verder te ontwikkelen. Daar profiteer jij ook weer van, want deze kennis hoef jij dus niet zelf in huis te hebben! Zo heb ik in februari de opleiding Arbeids- en Gezondheidspsychologie afgerond en rond ik op dit moment ook mijn opleiding als Werkgelukdeskundige af. Of met een mooi woord ‘Chief Happiness Officer’. Met deze opleiding kan ik jou en je bedrijf ondersteunen bij het vergroten van de geluksbeleving op de werkvloer. Geluk of werkgeluk zie ik daarbij niet als doel op zich, maar als vertrekpunt bij alle keuzes die je maakt. Geluk zit in de genen van je onderneming!

Naast ondernemen heb ik een grote passie voor interieurstyling, (grafische)vormgeving, (tekst)schrijven, branddesign, storytelling, fotografie en reizen. Ik vind het geweldig om vorm, materiaal, kleur, tekst en beeld bij elkaar te brengen. Het moet voor mij ook echt in balans zijn én kloppen. Ik houd dan ook van mooie details die zorgen voor nét dat beetje meer. Verder kan ik echt genieten van lekker eten, festivals, dansen, borrelen, lezen en luisteren naar muziek, of juist in stilte genieten van een prachtig landschap. Kortom, een echte levensgenieter dus! 

Laten we samenwerken!